Page 3 of 11
Posted: 2007-Apr-24 21:40
by Vilius
nuuuu.manau kadddd uztektu.vat.
Posted: 2007-Apr-24 21:46
by sharakanas
Vilius wrote:kiek suprantu ten bus netik saudymo, bet ir EDIMO AR RYJYMO varzybos
nu edimo kaip edimo bet RYJIMO tai butinai
Posted: 2007-Apr-24 21:50
by hunter330
Posted: 2007-Apr-24 21:52
by sharakanas
viska kas dega arba putoja
Posted: 2007-Apr-24 21:54
by hunter330
neblagai mastai kalega
Posted: 2007-Apr-24 22:27
by svetimas
hunteri nu paim koki kuba kita malku turetu uztekt
Posted: 2007-Apr-24 23:12
by jonsonas
Sveiki MEDZIOTOJAI. KO reikią surpai... DARZOVIŲ: bulvių,morkų,svogunų,cesnakų.t.t.MESA gali buti betkokia,geriau nesaldyta. PRIESKONIAI:lietuviski tradiciniai mesos,pipirai,druska,cukrus,sviestas,gietine,saulegrazų aliejus...kecupas. Gelas vanduo.
Posted: 2007-Apr-24 23:14
by mindas
stirnienos pas mus bus 1 kg gal biski daugiau, bet saldyta... ar tinka?
Posted: 2007-Apr-24 23:14
by svetimas
o ugninis vanduo kur? vien gelu vandeniu sotus nebusi
Posted: 2007-Apr-24 23:31
by medziotojas
Ko silpnai balsuojat ka virsim ? kol nepaspausit ant kopustienes ar surpos ar kita, tol nematysit rezultatu
Dabar 6 uz ir 4 uz, uz ka, nesakysiu, balsuokit
Posted: 2007-Apr-25 09:20
by medziotojas
Kas gali nupirkti Jonsono paminetu produktu ir pajamti ceki ? Pas mane gavosi apie kila sviezios mesos, jau supjaustytos gabaliukais ir sonkauliai .Nezinau ar plovui ir surpai tieks uzteks ?
Posted: 2007-Apr-25 10:48
by Briedis
mindas wrote:stirnienos pas mus bus 1 kg gal biski daugiau, bet saldyta... ar tinka?
manau, kad nesaldytos zverienos siuo metu nieks nebeturi
imk ta saldyta stirniena, tik atitirpink ir pamarinuok iki sestadienio
Posted: 2007-Apr-25 11:41
by Ramas
Ko dar reik, galiu paimti keleta morku, bulviu. Jai reik koki 1 l galiu padaryti naminio majonezo. saldytos mesytes ir turiu saldyklyje.
Posted: 2007-Apr-25 11:50
by medziotojas
Nuspresta , verdam šurpą
Posted: 2007-Apr-25 12:08
by medziotojas
Kaip šurpai užmarinuoti mėsą ? Kaip geriau ? Laukiu patarimo