Page 19 of 20
Medžiojame bebrą
Posted: 2011-Oct-21 16:44
by petiune
jaunas wrote:Dekui Jura
O gal zinot kaip tinkamai paruost bebriena?
Kiek seimininkes dare, tiek skonis kaip kad grauzciau karkla
Ir visas tas sasusgysle isime, prieskoniu daug dejo ir wisu wisaip. Gal Jus ruosiat ir zinot?
sveikas ,pabandyk toki receptuka,pradziai ispjauni minkstima as imu uzpakalinius kumpius ir nugarine,is ju ispjaustau visus taukus .lieka tik grazi mesyte be jokiu ten riebaliuku.toliau druska, pipiras,cesnakas visko pagal skoni, kas megsta svoguna pradziai biski kmynu,isspaudziu siek tiek citrinos.po to uzpilu kokia pora sauktu aliejaus.viska sumaisau ir palieku marinuotis parai.po to ivarvinu siek tiek kefyro kad mesa pabaltu ismaisau ir dar para laikau
po dvieju paru paemu molinius puodukus ant dugno uzpilu aliejaus ir dedu mesyte. pridedu jos iki puse molinuko apibarstau dar kmynais,po to dedu bulbas ant ju uz barstau bulviu preskoniu ,uzvarau majonezo ir kmynu ir kepu mazdaug apie 1,5-2h temperatura 200laipsniu.mesa buna minksta ,vienu zodziu pabadnyk pats paruost.nieko nera sudetingo
Re: Bebrienos vaišės
Posted: 2011-Oct-27 14:44
by jura
beberi pasirukinom,kas prisijungs paragaut
Re: Bebrienos vaišės
Posted: 2011-Oct-27 16:11
by medziotojas
Būčia arčiau, prisidėčiau su briedo lūpa
Re: Bebrienos vaišės
Posted: 2011-Oct-27 18:19
by Landrius
jura wrote:beberi pasirukinom,kas prisijungs paragaut
linai 001.jpg
beberis sveikas,o bonke jau prie pabaigos... ilgai rukinosi vadinasi
Re: Bebrienos vaišės
Posted: 2011-Nov-03 17:39
by arz
Gražus natiurmortas
Re: Bebrienos vaišės
Posted: 2011-Nov-04 07:19
by jura
žinok ir skanus
bebri tik rūkytam pavidale begaliu valgyt,nu dą dešrelės parūkintos nieko,visi tušinimai,troškiniai stoj skersai gerkles
Re: Bebrienos vaišės
Posted: 2011-Nov-04 07:55
by Zaibas
o aš bandžiau rukyt, bet šūds gavosi, sausa neskani
Re: Bebrienos vaišės
Posted: 2011-Nov-04 08:03
by jura
mėgink dar,po kokio 20-mto tikrai gausis minkštas ir sultingas
paskutiniai trys rūkinti tokie ir gavosi
nu kam komplektuko su rūkintu beberiu
Re: Bebrienos vaišės
Posted: 2011-Nov-15 18:47
by GRIZLEY
pagaliau surinkau 20 bebro uodegu ,reikes savaitgali turbut parukyt
Re: Bebrienos vaišės
Posted: 2011-Nov-15 22:07
by medziotojas
GRIZLEY wrote:pagaliau surinkau 20 bebro uodegu ,reikes savaitgali turbut parukyt
Gal pirtį užkūrti
Re: Bebrienos vaišės
Posted: 2011-Nov-16 06:46
by jura
Re: Bebrienos vaišės
Posted: 2011-Nov-16 07:30
by Zaibas
jura wrote:mėgink dar,po kokio 20-mto tikrai gausis minkštas ir sultingas
paskutiniai trys rūkinti tokie ir gavosi
nu kam komplektuko su rūkintu beberiu
KLKLKLK 236.jpg
a tai tu pasakyk recepta kaip darai?
Re: Bebrienos vaišės
Posted: 2011-Nov-16 08:13
by SnIt
kiek laiko rukai? kiek laiko marinuoji? koks marianto receptukas?
Re: Bebrienos vaišės
Posted: 2011-Nov-16 09:00
by Zaibas
SnIt wrote:kiek laiko rukai? kiek laiko marinuoji? koks marianto receptukas?
Dar prie to pačio kaip rukai? kokioj temperaturoj? kokios malkos?
Re: Bebrienos vaišės
Posted: 2011-Nov-16 17:52
by jura
nu viskas ,kaip ir išpasakota
nei tos temperatūros matuoju,nei kokios malkos labai nesureikšminu,rankytė musiau gerai atmušom,gaunasi skaniai ir tiek