Šurpa
-
- Super Men
- Posts: 1592
- Joined: 2006-Aug-10 15:25
- Location: Pirčiupiai
Re: Šurpa
a vot ir nera skirtumo viskas nuo to dalyko .... priklausošatas wrote:matau biški skirtumą,bobą mylėt su gumyte ir be,tas pats ir su šurpa ,ant laužo ir ant dujinės ar elektrinės
ka tik sulapnojau du didelius bliudus surpos , skonis nerealus tokios skanios dar nevalgiau chiernia tas lauzas jei chierovai gaunasi
o buvo taip:
pirmadieni jamem kuca , toks nemazas buvo , vakar veterinoriai dave dabro ir siandien tik mesa tvarkyt pradejau... karoce
jamiau sonkauliukus, juos padalinau isilgai per puse, po to kiekviena vel atskyriau , gavosi kaip vistienos kulseles
apibarsciau prieskoniais ir kaitinu puoda su aliejumu, kai ikaista aliejus, dedu sonkauliukus ir verdu aliejuje apie 25 minutes.
Po to dedu svogunus, cesnakus... cesnakus lupau skiltelemis. Vel apie 10 min. tusinosi, po to nupyliau biski alieju, kadangi bus per riebu.
Po to dedu bulbas ir uzpilu uzvirinta cainike vandeni, verda viskas apie 20 min. kai bulves pradeda irti , dedu 3 saukstus grietines ir sauksta sviesto. Uzmetu sauja visokiu zalumynu, kuriu turiu saldiklyje... tai krapai, petrazoles ir dar kazkokios zoles , kuriu nepazystu , po 5 min. virimo, ragauju... dadedu druskos ir pipiru ir ..........
- šatas
- Patyręs medžiotojas
- Posts: 958
- Joined: 2008-May-12 18:26
Re: Šurpa
vistiek ni to nep...... proto, šašlyka kepk keptuvėj ir ant malkų lauke, dėk nors magdelenos receptų to nesigaus,bulvinius blynus kepk ant krosnės ir kep keptuvėj ant dujinės,gerk gerą samagoną ir gerk reklamuojamą auksinę, ryte klausi,iš kur ašgryžau nebent jau ir cipsai cheminei jums skanūs tapo
-
- Super Men
- Posts: 1592
- Joined: 2006-Aug-10 15:25
- Location: Pirčiupiai
Re: Šurpa
lygini kui s palcem, mesa kepa ant atviros ugnies... nors bendrai tai vis tiek nesuprasi, ne vien nuo ugnies priklauso galiu surengt dar karta surpos virimo procesa ir tada sulyginsi , mesa ir gerimai jusu, virimas musušatas wrote: vistiek ni to nep...... proto, šašlyka kepk keptuvėj ir ant malkų lauke, dėk nors magdelenos receptų to nesigaus,bulvinius blynus kepk ant krosnės ir kep keptuvėj ant dujinės,gerk gerą samagoną ir gerk reklamuojamą auksinę, ryte klausi,iš kur ašgryžau nebent jau ir cipsai cheminei jums skanūs tapo