patikslinu Cabela už skubų (oro transportas) ima 40 proc. nuo siuntinio vertės, bet nemažiau kaip 40 baksų nesvarbu ką užsisakinėji. Identiška kainodara dėl "lėto" (nežinau kodėl jis lėtas, bet man pristato per 2 sav.) 20 proc. nuo vertės, bet ne mažiau kaip 20 baksų. Didesnę kainą gali rodyt ir dėl įvairių papildomų mokesčių (didelių gabaritas arba svorio, spec užsakymas ir muitai).30-06 rašė:Siaip Cabela pristatymo islaidas skaiciuoja labai paprastai. Dvidesimt procentu nuo uzsakymo sumos "letuoju" pastu.Siuntinys ateina per 4-6 savaites. Keturiasdesimt procentu nuo sumos "greituoju" pastu.Pristatoma savaites begyje.Pigiems daiktams (tavo atvejis) matyt taikomi kiti tarifai.Penkiasdesimt zaliu uz siunta is uz atlanto.......sakyciau normali suma.
paciam labai pigu pasisiut. kaip Svetimas sake geriausiai tinka uzpildui kukuruzaiedwardas rašė:Gal yra kur Europoje pigiau surasti šitų maišų šaudymui?
Dvi savaites tai dar nieko.Karta, pralaukes menesi,susisiekiau su siunteju ir anas pasake,kad iki sesiu savaiciu yra normalu.Beje,siunciaus i UK.Tuo pat metu,ir ta pacia preke, Padsakas siuntesi i Lietuva.Gavo per dvi savaites.Suprasi cia juosfukas rašė: Identiška kainodara dėl "lėto" (nežinau kodėl jis lėtas, bet man pristato per 2 sav.)
atsisiust smelio maisa ?edwardas rašė:Gal čia atsirastu žmogus,kuris planuoja daryti didesnį užsakymą iš Cabelas.com ir galėtu "prijungti" mano užsakymą?
Ne visaiGedasas rašė:atsisiust smelio maisa ?edwardas rašė:Gal čia atsirastu žmogus,kuris planuoja daryti didesnį užsakymą iš Cabelas.com ir galėtu "prijungti" mano užsakymą?![]()
![]()
![]()