Alguzas rašė:[Sis uztaisas atitinka minimalius safari medziokles reikalavimus.]
Tadzis,o nesidomėjai Blaser ,338Mag,balistika irgi lenkia ,300 magnumus,beto,jau beveik metai,kaip L ietuvoje galima įsigyt tiek šautuvų,tiek šovinių.Tiesa,šovinių kaina tokia pat kaip ir minėto 9,3x66..
Pradzioje tai as nesiruosiu nieko keisti, man kolkas viskas gerai griuva ir nuo 308win, tiesiok nusistebejau kaip tokio svorio kulka su salyginai mazu pradiniu greiciu gali tureti toki irgi salyginai lygu, nu gal teisingiau lyginau su savo kalibru lygesni suvio kelia, va tas mane nustebino, o su uztaisimu amerikonai suka galvas kur matricu gauti, o jus LT ruosietes uztaisineti

nors keletas ju jau skelbiasi kaip ir galinciu pasiulyti matricu, bet va kiti dejuja, kad reloading data nera gatavos

nesupranta USA kad eksperimentu keliu viska issiaiskinti galima, jiem knygeles reikia su parako normomis, tai tiek manau apie safarius neklausiau tiesiok buvo idomu ar aks ciupinejote, nes teko man svetimo 9.3x62 ciupineti, tikrai smagus suvis, bet va poto teko ir darsako .300WM paciupineti labiau patiko nei 9.3x62, nezinau gal delto kad siek tiek sunkesnis buvo ir medis, nors kiekvienam savo, todel buvo idomu isgristi ka nors konkretesnio apie 9.3x66 o ne eilines aklbas ka tu ir kur tu su juo medziosi, negi niekas jums neidomu vardan sportinio intereso