Aha tas pats kuris parodys, treti metai bijei manes kaip velnias kryziaus, i svecius matai nelygis atvaziuoti, o dar siulosi kazka parodytifukas rašė:Tadzi tu TadziGerai Laima sako norėsi ūkininkauti ir nedirbti teks žemelės dasipirkti
beje ūkininkų ir stambių ūkininkų kurie dirba laukuose kaip lygus su lygiu su savo darbininkais aš tau galėsiu kada parodyti
Už jaunojo ūkininko kompensaciją labai rimto ir komfortiško traktoriaus taip pat nenupirksi, geriausiu atveju naują Belearusą (visai neblogas traktoras). Na o jeigu jau reiks kokios konsukltacijos sakyk, pagelbėsiu gal prie progos už atitinkamą mokestį, anksčiau ne vienam jaunuoliui tokius traktorius padėjau įsigyt
Taigi paskambink, pašnekėsim. Pažiūrėsim kada nori plaukti, kiek žmonių, keliom dienom (gal iš vis bus užimtos visos baidarės pas mane). Jei nebus užimta, kalbėsimės. Šiokiadieniais galiu labiau nuleisti, išeiginėm mažiau - nes ir taip yra klientūros. Jei savaitgaliui grupė bus normali, padarysim tave grupės vadovu ir praplauksi nemokamaifukas rašė:nuolaidos tik Snukiaknygės draugams, o kokia nuolaida Medziotojas.eu draugams, aš kaip tik renkuosi maršrutą darbovietės žygiui