Tadzi, pasiskambinsiu tau ryt jei išdegs man šis planas

Matai, aš savaitgaliais bet kokiu atveju darau reisą Kaunas-tėviškė-Kaunas. Tik šįkart skirtumas tas, kad diena mažiau pabūsiu pas save plotuoselaukinis rašė:Toki kelia vienam toli vaziuot... gal ir varyc su kompanija...
sveikiTadzis rašė:Isgirdau naujiena kad bobu vasara prasideda, sakau gal atsirastu norinciu susibegti pas mane plotuose ir praleisti turiningai sestadieni sekmadieni medziojant bebrus![]()
Atai labai jau ramiai anie gyvena niekas ju nekutena, nejudina gal sudrumskime ramybe![]()
Ar prisijungsianciu atsiras ??
FuriukasFuriukas rašė:sveikiTadzis rašė:Isgirdau naujiena kad bobu vasara prasideda, sakau gal atsirastu norinciu susibegti pas mane plotuose ir praleisti turiningai sestadieni sekmadieni medziojant bebrus![]()
Atai labai jau ramiai anie gyvena niekas ju nekutena, nejudina gal sudrumskime ramybe![]()
Ar prisijungsianciu atsiras ??o kuriame cia rajone vyks ta bebru medziokle? gal iseitu atlekti sekmadieni su
A man pakeliui lekdamas Joni su suniuku palik, o pats siurpinkis i valiasmedziotojas rašė:Norėčia, bet neišeinaPanevėžio raj. savaitgalį šiurpinsim
Is kokio Lietuvos krasto vaziuotum.? As derinu ekipaza, kas many su sumedziotais bebrais is Tado misku iki Vilniaus sekmadieni parveztu.Furiukas rašė:manau sudalyvausiu sekmadieni su suniuku pasiskambinsiu sestadieni del patikslinimui
Darius74 rašė:Is kokio Lietuvos krasto vaziuotum.? As derinu ekipaza, kas many su sumedziotais bebrais is Tado misku iki Vilniaus sekmadieni parveztu.Furiukas rašė:manau sudalyvausiu sekmadieni su suniuku pasiskambinsiu sestadieni del patikslinimui
861404342