teko nesenai pabendrauti su kailių specu/tikrai išmanančiu/tai išaiškino,kad kailio ,,brendimas'' mažai priklauso nuo oro temperatūros,poplaukis auga pagal,,kalendorių'',o šaltis tik pagreitina akuotplaukio augimą.taigi lapkričio 1,juos panašiai galėtų kaip ir pradėti gaudyti
Žodžiai "greit grįšiu" šuniui bereikšmiai.Jam aišku viena-tu IŠĖJAI.
Durnas daiktas reikejo jamt ji, kailis jau pats tas. Usas miske-zvereliu jame nera. Jamt reikejo parazita be gailescio
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga ! Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti. "Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Nu mes tuos parazitus jemam be gailesčio. Tykojant šernus susilaikom, bet po palaukimo tai duodam į skurą ir po velėna, po velėna. Nelaukiam, kol kailis bus tinkamas. Kuo jų daugiau išplaki, tuo mažiau maišo per varymines
Siandien bandziau saviske kaip dirbs su sernu... Rezultatas puikus, eme kapitaliskai, tik nesiseke man priselinti su fotiku... Ir nebus ka parodyti, ir eilini karta usui kaili istarkavo
Medziokle - gyvenimo budas.
Vegetaras - isvertus is lotynu kalbos, blogas medziotojas.....
Pirma karta si sezona buvau su savo mazyle varymineje. Dirbo mano akimis puikiai, su jos pagalba du kuisekai iskeliavo i amzinuosius medziokles plotus. Isejus i pirma varyma, jau prie medzio atsistojus lojo, jau pamaniau, kad per kiaunes jau nieko nebus, bet velesni ivykiai parode, kad as klydau.
Medziokle - gyvenimo budas.
Vegetaras - isvertus is lotynu kalbos, blogas medziotojas.....