

i troskintuva (gilia keptuve) pilam siek tiek aliejaus, apkepinam svoguniukus lengvai, tada dedam stirniena (galima bet kokia kanopiniu mesyte) apiberta prieskoniais: pipirais, baziliku, druskikes, galima zverienos prieskoniu misinuko. uzdengiam ir patroskinam apie 10 minutikiu. tadu dedam stambiai sutarkuotas morkas, (keleta geru sauju), uzdengiam ir truputi patroskinam. tada keleta geru sauju supjaustytu grybu (labai gerai rudmeses, jos puiku stipru skoni priduoda, voveruskos, kaip tik ir sezonas grybu prasidejo!) ir patroskinam dar kokias 10 minutikiu. tadu kraunam smulkiai supjaustyta paprika raudona, galima pomidora ir dar patroskinam kol paprika suminkstes. tada supjaustom gera sauja petrazoliu, metam i troskintuva, lauro lapu pora pasmulkinam, nemaltu juodu ir kvapiu pipiru, po kokius 3 zirnius, supjaustyta cesnaka, ragaujam del druskos, jei truksta ikraunam ir isjungiam, uzdengiam ir paliekam kokiam desietkui minuciu kol nustos visai virti ir prieskoniai pasiskleis. dar baigiant troskint kartais dedu kokius 4-5 saukstus pomidoru padazo, ir kelias minutes leidziu pasitroskint, o tada prieskonius. bet ne visiem patinka su pomidoru padazu. man skanu

dabar gera stikla gero raudono vyno (galiu parekomenduot gruziniskus Alazanskaja Dolina ar Kindzmarauli) ir valgom

is viso sito reikalo man labiausiai patinka pirmas darbas (jamam stirna) ir paskutinis (valgom)

SKANAUS!!!!