jaunas rašė:Dekui Jura

O gal zinot kaip tinkamai paruost bebriena?

Kiek seimininkes dare, tiek skonis kaip kad grauzciau karkla

Ir visas tas sasusgysle isime, prieskoniu daug dejo ir wisu wisaip. Gal Jus ruosiat ir zinot?

sveikas ,pabandyk toki receptuka,pradziai ispjauni minkstima as imu uzpakalinius kumpius ir nugarine,is ju ispjaustau visus taukus .lieka tik grazi mesyte be jokiu ten riebaliuku.toliau druska, pipiras,cesnakas visko pagal skoni, kas megsta svoguna pradziai biski kmynu,isspaudziu siek tiek citrinos.po to uzpilu kokia pora sauktu aliejaus.viska sumaisau ir palieku marinuotis parai.po to ivarvinu siek tiek kefyro kad mesa pabaltu ismaisau ir dar para laikau

po dvieju paru paemu molinius puodukus ant dugno uzpilu aliejaus ir dedu mesyte. pridedu jos iki puse molinuko apibarstau dar kmynais,po to dedu bulbas ant ju uz barstau bulviu preskoniu ,uzvarau majonezo ir kmynu ir kepu mazdaug apie 1,5-2h temperatura 200laipsniu.mesa buna minksta ,vienu zodziu pabadnyk pats paruost.nieko nera sudetingo
