KEPENŲ PAŠTETAS 400g. šerno kepenų 500g. šernienos
250g. kiaulienos (geriausia šoninė)
100g. lašinukų
50g. džiovintų grybų
3 riekės batono
3 kiaušiniai
,,Gausos'' prieskoniai, žvėrienos paštetui
prieskoninės daržovės (morkos, svogūnai, salierai ir k.t.)
Mėsa, kepenys, daržovės ir grybai išverdami. Baigiant virti, sudedami lašinukai, pasūdoma ir verdama kol viskas suminkštės. Išvirusi mėsa atšaldoma sultinyje, o kepenys išimamos. Nulupus plėves, supjaustomos ir 5min. troškinamos riebaluose ( geriausia šernienos taukuose ).
Mėsa, kepenys ir išmirkytas sultinyje batonas 2 kartus sumalami( būtinai 2 kartus ). Į masę įmušami kiaušiniai, pasūdoma, suberiami prieskoniai ( ,,Gausos'' prieskoniai specialiai skirti žvėrienos paštetui, suteikia paštetui labai gerą skonį ) ir išsukama iki purumo.
Kepimo forma ištepama riebalais, išklojama virtų lašinukų griežinėliais ant jų sukrečiama pašteto masė ir kepama orkaitėje 1val.
Paštetą atšaldyti formoje, tik paskui išimti.
SKANAUS!!! 
Geras vyras kiekviena rytą žmonai į lovą atneša kavą.Todėl jai tik belieka ją sumalti ir užplikyti .