Si sezona, keista bent pas mus sernais. As si sezona serno dar nesoviau savo klube, o tik isigijus nauja karabina, buvau sveciuos pas kaimynus. Tai pas juos pavyko birzelio menesi, tuo paciu ir sautuva sukruvinti ir atsidaryti sezona☺ 2 suviai 2 antrameciai sernai☺
Снаипер бъёт из далека, но всегда наверняка! Optimistas studijuoja anglų kalbą, pesimistas-kiniečių, o realistas studijuoja kalašnikovo automatą MIEGAS YRA TIEMS, KURIE NEŽINO KAS YRA MEDŽIOKLĖ.
šatas rašė:Aš buvau trečiadienį nulėkes pas draugelį in lazdijus,22val 20min pastebėjau einant vagį in kukurūzus tai už tai buvo nubaustas received_354451644994589.jpg
Grieztas tu dede Dariau .As tai gal pirmam kartui ta vagi pamoralizuociau,baznycion suvaiksciot pasiulyciau..........a tu.......tiesiai sviesiai iskart pas dzievuli nusiuntei . Nu,kaip ten bebuvo,sveikinu su taikliu
Geras veterinorius visad gali padeti blogam sokejui Neaiskinkit ka turiu daryti,ir as nesakysiu kur turite eiti
Na ka, už kantrybe buvau ir aš apdovanotas 65 kilogramais trys veikėjai ateidinejo prieš 1val o sušoviau netoli 2-iejų. Po šūvio toks vaizdas kad mazinau, nulėkė kaip negaves. Bet nuėjus į šūvio vietą, radau kraujo - kas mane iškart nuramino . Paėjus dar apie 20 metrų radau plaučio gabaliuką ir iškart supratau kad toli eit nebereiks. Taip ir buvo, gulėjo už 50 metrų. Po išdorojimo paaiškėjo kad ir širdukė sprogus.
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga ! Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti. "Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume" Ortegas Gasetas
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga ! Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti. "Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume" Ortegas Gasetas