medziotojas rašė:Noriu pasakyti, kad ne tik gamta žiauri ir negailestinga...
Mes, žmogai, irgi...
Ir kol dvikojai valdo, tol bus tam tikri sprendimai kitų individų atžvilgiu - mangutų, vilkų, avelių, vištų ir pan.
Ne visi valgomi, bet kai kurie valgo "mūsų" maistą...
Ir jie yra pasmerkti...
Pasidalinti su MUMIS...
Jei ne...
Jų likimas aiškus...
GRIZLEY rašė:ko jus blet tylit kai per varymus pavaro 10,20 stirnu,elniu,sernu ir ne tik is varymu ir panasiai,su kuo ju vaikai lieka,dar karta sakau baikit vaidint gamtos myletojus,nes visiems viskas aisku kas yra kas,ir apsispreskit kas is jusu medzioja del mesos,o kas reguliuoja populiacija.Kur sakiau kad medzioju viska ka pamatau,pasakiau kad mano manymu yra normalu sumedziot janota jai ju yra daug.O jau medziokles taisykles ne as kuriu.
fukas rašė:GRIZLEY rašė:ko jus blet tylit kai per varymus pavaro 10,20 stirnu,elniu,sernu ir ne tik is varymu ir panasiai,su kuo ju vaikai lieka,dar karta sakau baikit vaidint gamtos myletojus,nes visiems viskas aisku kas yra kas,ir apsispreskit kas is jusu medzioja del mesos,o kas reguliuoja populiacija.Kur sakiau kad medzioju viska ka pamatau,pasakiau kad mano manymu yra normalu sumedziot janota jai ju yra daug.O jau medziokles taisykles ne as kuriu.
Grizli o tu žinai kada stirnų ir elnių vaikai sugeba savarankiškai gyventi![]()
beje šiandien beveik 80 proc. mano laimikių yra skirti būtent MĖSAI, ir būtent 80 proc. mano medžioklių yra MĖSINĖS
GRIZLEY rašė:pasiulykit kaip jiems uzdaryt vartus
Vartotojai naršantys šį forumą: 10 ir 0 svečių