A L U S +

Visa, kas nesusiję su medžiokle.
Сообщения не связанные с охотой.
User avatar
GRIZLEY
Super Men
Super Men
Posts: 1884
Joined: 2008-Jan-01 23:12
Location: vilnius

Re: A L U S

Post by GRIZLEY »

lek greiciau nes greit isrinks
Kas globoja, tas ir medžioja
mazyla

Re: A L U S

Post by mazyla »

vot bižų alui reklamą darom, tuoj bus populiariausias alus tarp medžiotojų :D galėtų chaliavai už reklamą išrašyt
Gedasas
Super Men
Super Men
Posts: 1592
Joined: 2006-Aug-10 15:25
Location: Pirčiupiai

Re: A L U S

Post by Gedasas »

mazyla wrote:vot bižų alui reklamą darom, tuoj bus populiariausias alus tarp medžiotojų :D galėtų chaliavai už reklamą išrašyt
del skonio nesigincyjama, bet man skoniai keiciasi daznai, viena savaitgali jamu utenos melyna, kita savaitgali svyturio svytury, kita dar ka nors... o kasdien atsigert kas i galva sauna ... nepraleidziu progos ir nematytu-neragautu markiu paragauc.... birzu geras alus, cik nuo jo man biski galva barska :(
User avatar
EIWIS
Patyręs medžiotojas
Patyręs medžiotojas
Posts: 731
Joined: 2007-Dec-06 16:43
Location: Varena

Re: A L U S

Post by EIWIS »

Tai nereik tiek jau gerti kad pradeda barsketi... :crazy:
User avatar
medziotojas
Administratorius
Administratorius
Posts: 19456
Joined: 2006-Jul-07 00:32
Location: Vilnius

Re: A L U S

Post by medziotojas »

Jei kas turite šaldytuve balto, neriebaus sūrio, siūlau pasipjaustyti plonai, įkaitinti keptuvę, gabalioką gero sviesto paleisti ir ant įkaitusios keptuvės pradėti kepti. Jamate šakutę ir ja vedžiojate per įkaitusį paviršių. Ant šakutės pradeda kauptis pakepusi sūrio plėvelė, ir kada ant šakutės susidaro guzas "keptukų", peiliu nutraukiate į lėkštę. Barstote druska, NE JUODOUTA, ir vėl tęsiate šią procedūrą, kol visas išsilydęs ir sukepęs sūris atsidurs lėkštėje.
Patiekiate šį patiekalą prie "Biržų Miežinio" - geriausia 2 ltr. :wink:

Skanaus !
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Justak
Stažuotojas
Stažuotojas
Posts: 52
Joined: 2008-May-13 10:42
Location: Vilnius

Re: A L U S

Post by Justak »

o cia turi buti varskes ar fermentinis suris?
User avatar
medziotojas
Administratorius
Administratorius
Posts: 19456
Joined: 2006-Jul-07 00:32
Location: Vilnius

Re: A L U S

Post by medziotojas »

Baltas varškės sūris.
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Gedasas
Super Men
Super Men
Posts: 1592
Joined: 2006-Aug-10 15:25
Location: Pirčiupiai

Re: A L U S

Post by Gedasas »

galiu jums po blato pasuferuot mano asmenini receptuka ... tik tss.. niekam nesakykit :roll: :D \
jamat sviezia kaimiska varskes suri, ji reikia saldytuve siek tiek pabrandint (apie 7-10 dienu), t.y. jis turi padziuti, kad nebutu toks purus, po to jamat skarvada, islydot joje apie 70 gr. sviesto, jamat supjaustyta apie 8 mm storio riekem suri , uzberiat kmynu, druska ir kitokiu prieskoniu pagal skoni, ir atsargiai dedat gabaliukus vienas prie kito. Kepat atsargiai ant silpnos ugnies ir vis paziurint su peiliu, kaip skrunda surio apacia. Varskes suris labai greit prilimpa prie keptuves, todel, kai pamatot kada pradeda detis rusva pluta, tada BUTINAI nuimat keptuve nuo ugnies ir duodat kepamam suriui atvest apie 5-10 minuciu. Atvesimas reikalingas tam, kad sutirstetu kepamas suris ir ji butu galima apverst. Apvertus vel kepama iki rusvos pluteles..., kai apkepa abi puses , tada jau suris pasidaro standesnis ir ji galima vartyt kepant ir galima dar siek tiek pakepint kaip kas megsta. Tiesiog kepto su kmynais ant sviesto suris turi turet rusva arba vos ne sokolado spalvos atspalvi ir paimant uz gabaliuko krasto neturi trupet. Skonis nerealus :good: :beer: aisku vel gi butina turet daug alaus suriui kepant varvanciai per barzda selei nuplaut ir uzvalgiu tokio skanesto skaniai atsigert :beer: :beer:
made in gedasas
Žemaitis
Patyręs medžiotojas
Patyręs medžiotojas
Posts: 582
Joined: 2007-Jan-19 10:34
Location: Žemaitija

Re: A L U S

Post by Žemaitis »

Darau panašiai, tik sūrį pavolioju plaktame kiaušinyje su prieskoniukais :D
Made in Žemaitis
User avatar
svetimas
Administratorius
Administratorius
Posts: 2623
Joined: 2006-Jul-30 18:32
Location: kaunas

Re: A L U S

Post by svetimas »

o gal maden in Žemaitis su maden in Gedasas :D šitokio skanumo paruoštu liepos 19tai dienai :) :wink: mes su malonumu visi ivertintume jusu kulinarinius sugebėjimus :wink:
Gyvenu, kad medžiočiau - medžioju, kad širdis atsigautu
Briedis
Patyręs medžiotojas
Patyręs medžiotojas
Posts: 877
Joined: 2006-Aug-02 11:58
Location: Vilnius

Re: A L U S

Post by Briedis »

blin.. klaida padariau i sita skyreli dabar ilindes :P beskaitant tuos receptukus net klaviatura seilem apsitaske :D
Tiesa, kaip moteris: nuoga gražiausia
User avatar
xejay
Varovas
Varovas
Posts: 21
Joined: 2008-Jul-25 10:40
Location: Ukmergė
Contact:

Re: A L U S

Post by xejay »

Siaip as pats megejas pagerti alu bet norejau pasakyti, kad alus itakoja sirdies darba jis ja privercia greiciau dirbti tai trumpina jos darbo laika :D o vartojant alu perijodiskai jis sumazins jusu sirdies apimtys nes sirdis nuo perdidelio kruvio pliuksta kaip kempine :D bent jau taip raso daktarai :cool:
--------------------------------------------------------------------------
http://www.eidejos.lt - Internetinių svetainių kūrimas.
medzioklis
Patyręs medžiotojas
Patyręs medžiotojas
Posts: 1238
Joined: 2006-Sep-06 12:13
Location: Trakai

Re: A L U S

Post by medzioklis »

xejay wrote:Siaip as pats megejas pagerti alu bet norejau pasakyti, kad alus itakoja sirdies darba jis ja privercia greiciau dirbti tai trumpina jos darbo laika :D o vartojant alu perijodiskai jis sumazins jusu sirdies apimtys nes sirdis nuo perdidelio kruvio pliuksta kaip kempine :D bent jau taip raso daktarai :cool:
NEZINAI ZMOGUS NUO KO TUNKI :lol: :lol:
User avatar
medziotojas
Administratorius
Administratorius
Posts: 19456
Joined: 2006-Jul-07 00:32
Location: Vilnius

Re: A L U S

Post by medziotojas »

Dėmesio ,dėmesio, dėmesio :Bravo: :Bravo: :Bravo: achtun , achtung achtung - specialiai mums " Biržų alus" padarė akciją šį mėn. - "Miežinis" 2 ltr. tik 4.99 lt =@ =@ =@ visose Norfos pardėse :Yahoo!:
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
User avatar
medziotojas
Administratorius
Administratorius
Posts: 19456
Joined: 2006-Jul-07 00:32
Location: Vilnius

Re: A L U S

Post by medziotojas »

Hebra ŠIANDIEN VAKARE išvažiuoja į Oktober fiesta - t.y. alaus šventę Vokietijoje. Yra viena laisva vieta. Gal yra norinčių pasivažinėti ? :Bravo:
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Post Reply