Page 3 of 5

žvėrienos konservai

Posted: 2010-Sep-28 13:54
by GIGA
Sveiki gal kas galetu smulkiau parasyti kiek reikia druskos ir kiek prieskoniu i konservus jei mesos 20kg ? darant tokius konservus? :pardon:

Re: žvėrienos konservai

Posted: 2010-Sep-28 14:32
by Tadzis
1kg mesos, druskos as dedu 1 arbatini sauksteli ir pipiru panasiai, o daugiau kaip ir nieko siek tiek bazilikko ir mairuno

Re: žvėrienos konservai

Posted: 2010-Sep-28 15:01
by GIGA
Dekoju tau Tadzik :beer:

Re: žvėrienos konservai

Posted: 2010-Sep-28 16:28
by medziotojas
Svetimas šernienos konservais per antinę vaišino :good: gal jis geriau galėtų patarti ko ir kiek :wink:

Re: žvėrienos konservai

Posted: 2010-Sep-28 20:58
by svetimas
visa maista gaminu pagal nuotaika, neisimtis ir konservai. Darydamas juos dedu kadagiu uogu lauro lapu cesnako druskos dedu tiek kad paragavus zalia mesa butu pagal mano skoni niekada nesveriu ir nemieruoju. zinau tiek kad kiti kai daro i puslitrinius slovikelius tai tokiam stiklainiui deda viena nubraukta arbatini sauksteli druskos.
is praktikos galiu pasakyt kad i konservus tinka visi prieskoniai iskyrus tokius kurie sukelia rugima tarkim kaip svogunas poras ir ttt

Re: Žvėrienos konservai

Posted: 2012-Jan-11 10:06
by nierka
gal kas zino kiek laiko reik virti vistiena autoklave kad kaulai suminkstetu? jei turit informacijos parasykit sms 865232164 busiu dekingas :)

Re: Žvėrienos konservai

Posted: 2012-Jan-11 10:50
by medziotojas
Pripumpuoji iki 2 atmosferų, kaitini iki 120 laipsnių ir kada pasiekia kokias 5 atmosferas viduje, galima sakyti kad gatava.

Re: Žvėrienos konservai

Posted: 2012-Jan-11 11:59
by senelis
nepatariu temperaturą sukelti iki 120laipsnių nes mėsa paruduoja,siulau ne daugiau 160-170laipsnių :)

Re: Žvėrienos konservai

Posted: 2012-Jan-11 13:14
by jura
nuo 170 ne tik paruduos,o pajuoduos :D ne daugiau 114laipsnių,jei daugiau drebučiai nebenor sustingti :)

Re: Žvėrienos konservai

Posted: 2012-Jan-11 13:29
by senelis
atsiprašau 116-117laipsnių apsirikau :ROFL:

Re: Žvėrienos konservai

Posted: 2012-May-08 13:56
by Vitalijus42
Sveiki, noreciau suzinori kur gaminami autoklavai?

Re: Žvėrienos konservai

Posted: 2012-May-08 17:31
by šatas
kiek žinau ,Briuselelyje, :D susirask normalų meistrą ir padarys

Re: Žvėrienos konservai

Posted: 2013-Feb-20 18:19
by medziotojas
Hebryte - kas gali pasakyti kiek kruopų deda į puslitrinius sloinikus :Bravo: Nes jei autoklave jų per daug pridėsi, tai paskui išbrinkę susprogdins :pardon: Nes noriu šernieną su kruopom pabandyt pasidaryti :roll:

Re: Žvėrienos konservai

Posted: 2013-Feb-20 19:39
by sharakanas
tep ir sakyk kad męsąs mazai turi :D :D :D

Re: Žvėrienos konservai

Posted: 2013-Feb-20 19:57
by medziotojas
sharakanas wrote:tep ir sakyk kad męsąs mazai turi :D :D :D
Tu poryk proporcijas :evil: Nes prieskoniai aiškūs, o proporcijos ne :oops: