Page 3 of 5
žvėrienos konservai
Posted: 2010-Sep-28 13:54
by GIGA
Sveiki gal kas galetu smulkiau parasyti kiek reikia druskos ir kiek prieskoniu i konservus jei mesos 20kg ? darant tokius konservus?
Re: žvėrienos konservai
Posted: 2010-Sep-28 14:32
by Tadzis
1kg mesos, druskos as dedu 1 arbatini sauksteli ir pipiru panasiai, o daugiau kaip ir nieko siek tiek bazilikko ir mairuno
Re: žvėrienos konservai
Posted: 2010-Sep-28 15:01
by GIGA
Dekoju tau Tadzik
Re: žvėrienos konservai
Posted: 2010-Sep-28 16:28
by medziotojas
Svetimas šernienos konservais per antinę vaišino
gal jis geriau galėtų patarti ko ir kiek
Re: žvėrienos konservai
Posted: 2010-Sep-28 20:58
by svetimas
visa maista gaminu pagal nuotaika, neisimtis ir konservai. Darydamas juos dedu kadagiu uogu lauro lapu cesnako druskos dedu tiek kad paragavus zalia mesa butu pagal mano skoni niekada nesveriu ir nemieruoju. zinau tiek kad kiti kai daro i puslitrinius slovikelius tai tokiam stiklainiui deda viena nubraukta arbatini sauksteli druskos.
is praktikos galiu pasakyt kad i konservus tinka visi prieskoniai iskyrus tokius kurie sukelia rugima tarkim kaip svogunas poras ir ttt
Re: Žvėrienos konservai
Posted: 2012-Jan-11 10:06
by nierka
gal kas zino kiek laiko reik virti vistiena autoklave kad kaulai suminkstetu? jei turit informacijos parasykit sms 865232164 busiu dekingas
Re: Žvėrienos konservai
Posted: 2012-Jan-11 10:50
by medziotojas
Pripumpuoji iki 2 atmosferų, kaitini iki 120 laipsnių ir kada pasiekia kokias 5 atmosferas viduje, galima sakyti kad gatava.
Re: Žvėrienos konservai
Posted: 2012-Jan-11 11:59
by senelis
nepatariu temperaturą sukelti iki 120laipsnių nes mėsa paruduoja,siulau ne daugiau 160-170laipsnių
Re: Žvėrienos konservai
Posted: 2012-Jan-11 13:14
by jura
nuo 170 ne tik paruduos,o pajuoduos
ne daugiau 114laipsnių,jei daugiau drebučiai nebenor sustingti
Re: Žvėrienos konservai
Posted: 2012-Jan-11 13:29
by senelis
atsiprašau 116-117laipsnių apsirikau
Re: Žvėrienos konservai
Posted: 2012-May-08 13:56
by Vitalijus42
Sveiki, noreciau suzinori kur gaminami autoklavai?
Re: Žvėrienos konservai
Posted: 2012-May-08 17:31
by šatas
kiek žinau ,Briuselelyje,
susirask normalų meistrą ir padarys
Re: Žvėrienos konservai
Posted: 2013-Feb-20 18:19
by medziotojas
Hebryte - kas gali pasakyti kiek kruopų deda į puslitrinius sloinikus
Nes jei autoklave jų per daug pridėsi, tai paskui išbrinkę susprogdins
Nes noriu šernieną su kruopom pabandyt pasidaryti
Re: Žvėrienos konservai
Posted: 2013-Feb-20 19:39
by sharakanas
Re: Žvėrienos konservai
Posted: 2013-Feb-20 19:57
by medziotojas
Tu poryk proporcijas
Nes prieskoniai aiškūs, o proporcijos ne