Re: stirnienos troskinys
Posted: 2008-Nov-18 20:00
Nugis pavyko Visai skaniai gavosi, su kambariokėm suniamniojom, net ausys lapsėjo dariau kaip sugalvojau
Reikės: Stirnienos;
Žvėrienos prieskonių;
Prieskonių mėsai;
Druskos;
Čili;
Penkių pipirų mišinio;
Smulkinto česnako;
Morkos;
Svogūnai;
kečiupas;
Grietinė 250g.;
Aliejus;
(prieskonių pagal skonį, aš kadangi mėgstu aštrų maistą, tai visko dėjau laaaaabai daug );
Taigi, paemiau stirnieną, supjausčiau nedideliais gabaliukais (panašiai kaip guliašui), įdėjau prieskonių mėsai (santamaria), žvėrienos (saudos), druskos, čili, smulkinto česnako, penkių pipirų mišinys (santamaria), palikau porai gal valandų pasimarinuoti, tada pakepinau keptuvėje, ant trupučio aliejaus, mėsytei apkepus dėjau supjaustytas morkas ir svogūnus, viskas aptušo, tada dėjau grietinę, kečiupą, įpyliau virinto vandens (kad nesviltų ir tušintūs)uždengiau ir palikau tušintis kartais pamaišant. Kada jau gatava sprendžiau pagal skonį, laikrodžio nesekiau Šiaip kaip ir viskas, tik prieš marinuojant mėsytę apie parą palaikiau vandenyje į kurį įbėriau truputį citrinos rūgšties (čia kad ištrauktų kraują) mėsytę kol nekepta gavosi panašaus skonio kaip šašlas Kažkaip mum prie to patiekalo labai tiko virtos bulvės, marinuoti agurkėliai ir brendis
Skanaus kas bandys
Reikės: Stirnienos;
Žvėrienos prieskonių;
Prieskonių mėsai;
Druskos;
Čili;
Penkių pipirų mišinio;
Smulkinto česnako;
Morkos;
Svogūnai;
kečiupas;
Grietinė 250g.;
Aliejus;
(prieskonių pagal skonį, aš kadangi mėgstu aštrų maistą, tai visko dėjau laaaaabai daug );
Taigi, paemiau stirnieną, supjausčiau nedideliais gabaliukais (panašiai kaip guliašui), įdėjau prieskonių mėsai (santamaria), žvėrienos (saudos), druskos, čili, smulkinto česnako, penkių pipirų mišinys (santamaria), palikau porai gal valandų pasimarinuoti, tada pakepinau keptuvėje, ant trupučio aliejaus, mėsytei apkepus dėjau supjaustytas morkas ir svogūnus, viskas aptušo, tada dėjau grietinę, kečiupą, įpyliau virinto vandens (kad nesviltų ir tušintūs)uždengiau ir palikau tušintis kartais pamaišant. Kada jau gatava sprendžiau pagal skonį, laikrodžio nesekiau Šiaip kaip ir viskas, tik prieš marinuojant mėsytę apie parą palaikiau vandenyje į kurį įbėriau truputį citrinos rūgšties (čia kad ištrauktų kraują) mėsytę kol nekepta gavosi panašaus skonio kaip šašlas Kažkaip mum prie to patiekalo labai tiko virtos bulvės, marinuoti agurkėliai ir brendis
Skanaus kas bandys