Posted: 2006-Aug-07 17:09
zodziu taip, sita receptuka buvau idejes i Ginklai.net, tingiu perrasyt tai nukopinu:
pradziai bebra
viska pats darau. ta prasme ruosiu mesa. niu ir sumedzioju
sriuba iskart galiu pasakyt nekokia. (man nepatiko )
zodziu imu uzpakalinius ir priekinius kumpius,istrinu druska, taip nepagailiu, nuo bebro dydzio priklauso. yra tokie neblogi prieskoniai SALDVOS zverienai, ju ivarau pora trejeta saukstu mazdaug. tada apibarstau kmynais, nu sauksta gera ant 2 kumpiu minimum(tikrai gera skoni priduoda visai zverienai), apdedu pasmulkines 2-3 lauro lapus, dar pipiriuku truputi pamalu, labai gerai nesmulkiai malti, bet grusti juodieji. tada papjaustau cesnako griezineliais ir teipogi apdedu kumpius. neblogai yra bazilikas, svelnus kvapas ir skonis, ciki!
nu wot dabar sukraunu i koki inda, suspaudziu kiek, nu kad nedziutu, ir dedu i saldytuva minimum 2 parom kad issimarinuotu gerai, prieskoniu isigertu.
zodziu jau pastovejo bebras , tada imu tokia plevele kepimui kaip rankove, dedu bebra, apkraunu daaaafiiiiiga morku, galima grybu, slyvu dziovintu, uzrisu abu galus ir i orkaite ikaitinta. kepu taip panasiai 2 valandas ant 200-190 C.
galima vietoj pleveles naudot folija. tai i aukstesni inda sukraunu ir paprasciausiai uzdengiu gerai su folija.
netroskinu troskintuve su dangciu, nes dazniausiai gaunasi panasiai virtas bebras. tikrai nera taip skanu, bent man taip nesigauna kaip noriu geriausia kepimo "rankoveje". tai virsus apskrunda lengvai, vidus sultingas buna, net bega prapjovus!!!! MMMMMMMM skanumelis. lygiai taip pat pamarinavus su prieskoniais tik druskos daugiau ZYMIAI ir kokias 4-5 paras palaikius galima rukinti. paskui padziovini, pasikvieti chebros ir mergu, statai deze alaus ir griauzi bebra iki apsi....
SKANAUS!!!!!!!!!!
pradziai bebra
viska pats darau. ta prasme ruosiu mesa. niu ir sumedzioju
sriuba iskart galiu pasakyt nekokia. (man nepatiko )
zodziu imu uzpakalinius ir priekinius kumpius,istrinu druska, taip nepagailiu, nuo bebro dydzio priklauso. yra tokie neblogi prieskoniai SALDVOS zverienai, ju ivarau pora trejeta saukstu mazdaug. tada apibarstau kmynais, nu sauksta gera ant 2 kumpiu minimum(tikrai gera skoni priduoda visai zverienai), apdedu pasmulkines 2-3 lauro lapus, dar pipiriuku truputi pamalu, labai gerai nesmulkiai malti, bet grusti juodieji. tada papjaustau cesnako griezineliais ir teipogi apdedu kumpius. neblogai yra bazilikas, svelnus kvapas ir skonis, ciki!
nu wot dabar sukraunu i koki inda, suspaudziu kiek, nu kad nedziutu, ir dedu i saldytuva minimum 2 parom kad issimarinuotu gerai, prieskoniu isigertu.
zodziu jau pastovejo bebras , tada imu tokia plevele kepimui kaip rankove, dedu bebra, apkraunu daaaafiiiiiga morku, galima grybu, slyvu dziovintu, uzrisu abu galus ir i orkaite ikaitinta. kepu taip panasiai 2 valandas ant 200-190 C.
galima vietoj pleveles naudot folija. tai i aukstesni inda sukraunu ir paprasciausiai uzdengiu gerai su folija.
netroskinu troskintuve su dangciu, nes dazniausiai gaunasi panasiai virtas bebras. tikrai nera taip skanu, bent man taip nesigauna kaip noriu geriausia kepimo "rankoveje". tai virsus apskrunda lengvai, vidus sultingas buna, net bega prapjovus!!!! MMMMMMMM skanumelis. lygiai taip pat pamarinavus su prieskoniais tik druskos daugiau ZYMIAI ir kokias 4-5 paras palaikius galima rukinti. paskui padziovini, pasikvieti chebros ir mergu, statai deze alaus ir griauzi bebra iki apsi....
SKANAUS!!!!!!!!!!