arz rašė:Ale gerai sugalvota
O kiek lentynų max? Ir kokia palaikai temperatūrą, per kiek laiko išdžiūsta mėsa, grybai?
DJ rašė:o jei panaudojus pramones gaminama vaisiu - grybu dziovykla? nebandet nieks?
Meskas rašė:Elektrinį džiovintuvą esu gavęs dovanų, tai pagrinde naudoju taip vadinamam "beef jerky" gaminti, vytintai jautienai.. puikiai gaunasi, išdžiūna per 3-4 val.
medziotojas rašė:Meskas rašė:Elektrinį džiovintuvą esu gavęs dovanų, tai pagrinde naudoju taip vadinamam "beef jerky" gaminti, vytintai jautienai.. puikiai gaunasi, išdžiūna per 3-4 val.
Na na, oglasitepožaluista ves spisok
kas per aparatūra...
Strelcius rašė:turim kazkoki, berods ETA, bet nenaudojam. jei kas norit galiu perleist uz kazkoki sutartini finigini vieneta. naudotas keleta kartu bet turint elektrine virykle orkaitej greiciau isdziusta, tai ir dulka kazkur pakampej.
DJ rašė:a vat tie kur su perpiliatorium virsuj tai kazkaip nea... pas juos ir aukstai mazesni ir smulkiau pjaustyt reik, tada baravykai netenka kvapoo vat kur ventikas apacioj
pirma mano irgi buvo su virsutiniu tai renka dulkes kazkur, sakyciau ji tik uogom skirta, o vat dabartine su apatiniu ventiku - krauni kiek telpa dar paspaudus ir viska isdziovina
Strelcius rašė:DJ, o kam pjaustyt, cieluteliai dukopkej isdziusta per 8h, sunka neisbega
Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių