Page 9 of 11
Re: Patiekalų foto.
Posted: 2014-Feb-12 13:13
by šatas
ney seilė nutyso,
šaunuolė
Re: Patiekalų foto.
Posted: 2014-Feb-12 15:28
by Darius74
Saulenė wrote:na manau šitam dalykui recepto net nereikia
kiekvienas gaminam pagal savo skonį
kadangi kumpį pirmą kart vytinau, manau tikrai neblogai išėjo, na dar šiek tiek reiktų jam padžiūt
DSCF3376.JPG
Nu tikrai gerai cia viskas atrodo
Re: Patiekalų foto.
Posted: 2014-Feb-12 20:59
by Medeinis
Kaip jį visą išvytint, kad nesusmirstų?
Re: Patiekalų foto.
Posted: 2014-Feb-12 21:02
by Strelcius
as del kaulo kazkaip niekad nesiryztu vytint cielo. anas juk pirmas smirstelna
prasom pasidalint patirtim
Re: Patiekalų foto.
Posted: 2014-Feb-12 21:03
by Almas81
sugesti, prasmirsti gali tik vienu atveju - jei per mazai druskos buvo. Na dar gali sugesti, apgliaumyti, jei patalpoje per daug dregmes ( geriausia 55-60 proc)
Re: Patiekalų foto.
Posted: 2014-Feb-12 21:06
by GRIZLEY
kokia cia patirtis,pirmas kumpis gyvenime,pasudem ,prispricavom gerai ir i veranda
Re: Patiekalų foto.
Posted: 2014-Feb-12 21:15
by Strelcius
o verandoj kokia temperatura?
Re: Patiekalų foto.
Posted: 2014-Feb-12 21:24
by GRIZLEY
neturiu ten termometro
pora laipsniu skiriasi nuo lauko temperaturos ir ten sausiau
Re: Patiekalų foto.
Posted: 2014-Feb-12 22:06
by 30-06
Strelcius wrote:anas juk pirmas smirstelna
prasom pasidalint patirtim
Tas kaulas skonio tai nepriduoda
.Visai nesunku ji issilupti ir bedos nebus.I pjuvio vieta dar ir prieskoniai tilps.Ja tak dumaju
.
Re: Patiekalų foto.
Posted: 2014-Feb-12 22:14
by Strelcius
GRIZLEY wrote:neturiu ten termometro
pora laipsniu skiriasi nuo lauko temperaturos ir ten sausiau
e tai nori pasakyt beveik lauko salygom tas kumpis ir sudziuvo?
as visad darau mazdaug nugarines dydzio gabalais ir kabinu kambary arti radiatoriaus arba pirty kokia trecia diena po perimosi.
Re: Patiekalų foto.
Posted: 2014-Feb-12 22:43
by GRIZLEY
nu jo
Re: Patiekalų foto.
Posted: 2014-Mar-20 10:53
by Darius74
Vytintos bebrienos desros:
- bebras;
- druska;
- dziovintas cayenne pipiriukas;
- juodieji ir kvepiantieji pipiriukai;
- kelios kadagio uogos;
- cesnakas.
Pusryciai-degustacija praejus 5 dienom po desru susukimo.
Po pusryciu praejus 15 min skonis vis dar jauciamas, desrykiu astrumas ir macnumas. Viskas puikiai, gali toliau kabeti
Re: Patiekalų foto.
Posted: 2014-Mar-20 11:26
by fukas
mėsa tik bebro? nerūkinai?
Re: Patiekalų foto.
Posted: 2014-Mar-20 11:52
by Darius74
fukas wrote:mėsa tik bebro? nerūkinai?
Tik bebro. Bet jauno zveries (gal antrametis). Si karta nerukinau, tik vytinu.
Re: Patiekalų foto.
Posted: 2014-May-20 18:29
by medziotojas
Labai orginalu