Page 9 of 11

Re: Patiekalų foto.

Posted: 2014-Feb-12 13:13
by šatas
ney seilė nutyso, :good: šaunuolė

Re: Patiekalų foto.

Posted: 2014-Feb-12 15:28
by Darius74
Saulenė wrote:na manau šitam dalykui recepto net nereikia :) kiekvienas gaminam pagal savo skonį :)
kadangi kumpį pirmą kart vytinau, manau tikrai neblogai išėjo, na dar šiek tiek reiktų jam padžiūt :)
DSCF3376.JPG
Nu tikrai gerai cia viskas atrodo :good:

Re: Patiekalų foto.

Posted: 2014-Feb-12 20:59
by Medeinis
Kaip jį visą išvytint, kad nesusmirstų? :)

Re: Patiekalų foto.

Posted: 2014-Feb-12 21:02
by Strelcius
as del kaulo kazkaip niekad nesiryztu vytint cielo. anas juk pirmas smirstelna :)
prasom pasidalint patirtim

Re: Patiekalų foto.

Posted: 2014-Feb-12 21:03
by Almas81
sugesti, prasmirsti gali tik vienu atveju - jei per mazai druskos buvo. Na dar gali sugesti, apgliaumyti, jei patalpoje per daug dregmes ( geriausia 55-60 proc)

Re: Patiekalų foto.

Posted: 2014-Feb-12 21:06
by GRIZLEY
kokia cia patirtis,pirmas kumpis gyvenime,pasudem ,prispricavom gerai ir i veranda

Re: Patiekalų foto.

Posted: 2014-Feb-12 21:15
by Strelcius
o verandoj kokia temperatura?

Re: Patiekalų foto.

Posted: 2014-Feb-12 21:24
by GRIZLEY
neturiu ten termometro :D pora laipsniu skiriasi nuo lauko temperaturos ir ten sausiau

Re: Patiekalų foto.

Posted: 2014-Feb-12 22:06
by 30-06
Strelcius wrote:anas juk pirmas smirstelna :)
prasom pasidalint patirtim
Tas kaulas skonio tai nepriduoda :roll: .Visai nesunku ji issilupti ir bedos nebus.I pjuvio vieta dar ir prieskoniai tilps.Ja tak dumaju :roll: .

Re: Patiekalų foto.

Posted: 2014-Feb-12 22:14
by Strelcius
GRIZLEY wrote:neturiu ten termometro :D pora laipsniu skiriasi nuo lauko temperaturos ir ten sausiau
e tai nori pasakyt beveik lauko salygom tas kumpis ir sudziuvo?
as visad darau mazdaug nugarines dydzio gabalais ir kabinu kambary arti radiatoriaus arba pirty kokia trecia diena po perimosi.

Re: Patiekalų foto.

Posted: 2014-Feb-12 22:43
by GRIZLEY
nu jo

Re: Patiekalų foto.

Posted: 2014-Mar-20 10:53
by Darius74
Vytintos bebrienos desros:
- bebras;
- druska;
- dziovintas cayenne pipiriukas;
- juodieji ir kvepiantieji pipiriukai;
- kelios kadagio uogos;
- cesnakas.
bebras.JPG
Pusryciai-degustacija praejus 5 dienom po desru susukimo.
:beer: Po pusryciu praejus 15 min skonis vis dar jauciamas, desrykiu astrumas ir macnumas. Viskas puikiai, gali toliau kabeti :friends:

Re: Patiekalų foto.

Posted: 2014-Mar-20 11:26
by fukas
mėsa tik bebro? nerūkinai?

Re: Patiekalų foto.

Posted: 2014-Mar-20 11:52
by Darius74
fukas wrote:mėsa tik bebro? nerūkinai?
Tik bebro. Bet jauno zveries (gal antrametis). Si karta nerukinau, tik vytinu.

Re: Patiekalų foto.

Posted: 2014-May-20 18:29
by medziotojas
Labai orginalu :good:
liaškos.jpg